Фотография 2018-03-04T11:08:25+00:00

Сватбена фотография

Ако сте избрали аз да съм вашият фотограф за сватбеното Ви събитие искам да споделя с вас още :

За начало на нашата съвместна работа е необходимо да се срещнем и обсъдим подробностите  за Вашият сватбен ден, да ми споделите Вашите конкретни желания и изисквания, също така и аз да Ви покажа поне една сватба от начало до край.

Това е необходимо, за да успеем да направим една наистина добра фотосесия, за което ще е необходим минимум 1 час без времето за придвижване до локацията за снимане.

Практиката ми е показала, че хубавите и непринудени кадри се получават едва след 10-15 минути от фотосесията, тогава се пропуква леда между фотографа и младоженците.

Затова ако имате желание и време няма да ви откажа да направим една малка фотосесия седмица преди сватбения ден за се опознаем и премахнем скованоста пред фотокамерата, все пак вие не сте професионални модели…

Някои технически подробности:

В деня на сватбата Вие виждате върха на айсберга от моята работа.10-12 часа снимане, но същинската работа започва след това, пред монитора.Прави се селекция на всички сполучливи кадри, започва се обработка по оразмеряване, плътност, цветопредаване, варианти в черно-бяло и т.н. В галерията СВАТБИ съм показал такива примери.

След като Ви предам файловете при ваше желание може да Ви бъде изработена и фотокнига  с индивидуален дизайн, но също така мога ви посъветвам и насоча как сами да направите това, мисля, че ще Ви бъде доста интересно и забавно да си подберете кадри и сглобите вашата сватбена фотокнига.

Ще Ви бъда признателен, ако ми позволите да използвам  кадри от Вашето сватбено тържество с цел онагледяване стила и техническото ниво на моята работа в сайта и фейзбук страницата ми, но няма Ви се обидя ако ми откажете, сватбения Ви ден е единствено Ваш !

Детски , семейни и индивидуални фотосесии

Тук искам да отбележа, че добри снимки не се получават само в затвореното пространство на студиото, а също така на открито, с естествения фон  на природата в годишния сезон.

Също така перфектни кадри се получават в домашния уют на Вашия дом, това го твърдя от опита ми с деца и бебета, в къщи те се чувстват в свои води и снимачния процес протича спокойно и ползотворно, след това ще има да селектираме доста кадри…За работа в извънстудийни условия разполагам с набор преносими светкавици и аксесоари с които давам същия продукт и резултат като при снимане в студийните условия.

За детска фотосесия в студиото е желателно да заявите предварително часа, в който ще дойдете за да мога да съм подготвен и за максимално кратко време да мога направя максимален брой сполучливи кадри, които след това да селектираме заедно.